A báránylép igen ritka és különleges belsőség, kimondottan alacson zsírtartalmú, kiváló választás báránymáj mellé. A bárányhúst bár a vörös húsok közé tartozik, sokan választják első húsnak a BARF étrend bevezetésénél, ugyanis a nyúlhoz hasonolóan ritkán allergizál és könnyen emészthető.
100% báránylép
Csontot nem tartalmaz.
Analitikai összetevők:
nedvesség: 75%, nyersfehérje: 17%, nyerszsír: 6%
A teljes napi étrend 5-10%-ában.
A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced méretétől, aktivitásától, életkorától.
Fagyasztva tárolandó.
Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható.
Állateledel, csak állati fogyasztásra!